Bestel jouw Thirst Aid Kit of Thirst Advent Kit bij Duyckercafé.
Bestel jouw Thirst Aid Kit of Thirst Advent Kit bij Duyckercafé. Alfred

Duyckercafé scoort met rondbrengen van bierpakketten en online proeverijen

17 november 2020 om 13:04 Overig

HOOFDDORP Robbert-Jan Meijer is werkzaam bij Poppodium Duycker als horecacoördinator in het Duyckercafé. Sinds het begin van de coronatijd is er veel voor hem en Duyckercafé veranderd. “We mochten kort weer open en hebben alles op alles gezet om het café coronaproof te maken." De strengere maatregelen met opnieuw een sluiting van het Duyckercafé waren daarom een extra grote klap. "We kunnen helaas niet doen wat we het allerliefste doen, maar we zitten zeker niet stil', aldus Robbert-Jan.

Hij is een duizendpoot en voert normaalgesproken veel verschillende werkzaamheden uit: "Van bijvoorbeeld het bestellen van eten en drinken tot de financiële administratie. En als het kan werk ik ook mee in het café.” Het liefst zorgen hij en zijn collega's ervoor dat bezoekers voor of na een concert in het poppodium terecht kunnen bij Duyckercafé, waar mensen kunnen genieten van bijvoorbeeld een kop koffie of een lekker speciaal biertje. Bij de pakken neerzitten doen ze zeker niet: "We proberen creatief te zijn en zijn er als team gelukkig heel goed in om toffe nieuwe dingen te verzinnen."


THIRST AID KIT Al tijdens de eerste lockdown begonnen Robbert-Jan en zijn team met de zogeheten 'Thirst Aid Kit': een bierpakket bestaande uit zes of twaalf speciaal biertjes dat je kunt ophalen of laten thuisbezorgen. "Speciaal bier is bij ons echt een ding, we hebben bijna vijftig biertjes. Ze zijn enorm in trek dus hebben we daar leuke pakketten van gemaakt. Via mail of app kun je je voorkeuren aangeven en dan maken wij een heerlijk pakket voor je klaar." Ook zijn een aantal online bierproeverijen georganiseerd, waarmee Robbert-Jan zelfs op tv verscheen in Hart van Nederland. "Op vrijdag had iedereen zijn bierpakket in huis en op zaterdagavond ging ik live op Instagram vanuit een gesloten Duyckercafé. Op die manier konden we toch op afstand met elkaar proosten en genieten, zoals gewoonlijk in het Duyckercafé."

THIRST ADVENT KIT Als uitbreiding op de bierpakketten komt er in december nu ook een adventskalender, genaamd de 'Thirst Advent Kit'. Van 1 t/m 24 december kun je dan elke dag een nieuw biertje uitproberen. "We zijn blij dat we zoveel toffe dingen kunnen bedenken, maar kijken natuurlijk het meeste uit naar het moment dat we weer open mogen!" De bierpakketten zijn verkrijgbaar op diverse data en zijn te bestellen via www.duycker.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie