Sanne Winters en Ronald Boers: 'We zijn ontzettend trots.'
Sanne Winters en Ronald Boers: 'We zijn ontzettend trots.' pr

Stal ’t Kabel genomineerd voor verkiezing ‘Hippische Ondernemer van het jaar

19 november 2020 om 14:53 Overig

NIEUW-VENNEP Sport- en pensionstal Stal ’t kabel uit Nieuw Vennep is één van de drie genomineerden voor de jaarlijkse verkiezing ‘Hippische Ondernemer van het jaar. “We zijn ontzettend trots”.

Bij het bedrijfsbezoek van de juryleden wordt onder andere gekeken naar onderscheidend vermogen, creativiteit en innovatief karakter van de onderneming, aandacht voor kwaliteit, klantgerichtheid en dierenwelzijn. Stal ’t Kabel is sinds 2007 in bezit van Sanne Winters en Ronald Boers, een bevlogen stel ondernemers dat voorziet in alle benodigde faciliteiten voor hun sport- en pensionstal. Zij zien voor manegebedrijven een rol om in een steeds verder verstedelijkende wereld, de mensen in contact met dieren te brengen.

De onderneming beschikt over mooie, goed bereikbare accommodatie met uniek eigen crossterrein. Sanne Winters heeft het EquiTalent Plan ontwikkeld, een talentontwikkelingsplan voor jeugdmanegeruiters ondersteund door ambassadrices Adelinde Cornelissen en Marlon van Wissen. Ook is Stal ’t Kabel een van de voortrekkers van het KNHS Young Leaders Program en satellietbedrijf voor de studenten van Lentiz MBO paardensport en leiden zij hiermee vakmensen op. Samen met hun team zetten Sanne en Ronald zich ongelimiteerd in voor dit mooie, dynamische bedrijf.

De winnaar van de HIP Award wordt bij de KWPN stallion show 2021 bekend gemaakt.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie