Het Paviljoen staat op de nominatie een monument te worden.
Het Paviljoen staat op de nominatie een monument te worden. joop touw

Verkoop ‘monument’ Paviljoen Haarlemmermeerse Bos kan beginnen

20 november 2020 om 08:25 Overig

HOOFDDORP Het Paviljoen in het Haarlemmermeerse Bos staat definitief op de gemeentelijke verkooplijst van onroerend goed. Het object zal in een casco staat worden teruggebracht en in die staat worden verkocht. Dit betekent herbouw op een basisniveau met eventueel functionele verbeteringen. 

Het wordt omschreven als een object met horecabestemming dat ligt in een recreatiegebied en tijdens Mysteryland niet bereikbaar is. Als verkoopvoorwaarde wordt gemeld dat het object op de nominatie staat om aangewezen te worden als monument.  De inrichting van de binnenkant is aan de nieuwe koper. Die moet bijvoorbeeld investeren in de isolatie.

“Of er kandidaten zijn, gaan we merken”, zegt een woordvoerder van de gemeente. “De verkoopprocedure kan beginnen. Er was al belangstelling voor het begin van de verkoopprocedure.”

In een eerder artikel in HCnieuws noemden verschillende horecabazen uit Haarlemmermeer het ‘een mooie locatie met veel potentie, maar een draak van een gebouw’. Over de prijs zegt de woordvoerder dat die marktconform zal zijn. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie