Ook boetseren kan via de Kinder-KunstAcademie van Pier K.
Ook boetseren kan via de Kinder-KunstAcademie van Pier K. Robert Joore

Breed aanbod in Kinder-KunstAcademie van Pier K

25 november 2020 om 10:14 Overig

HAARLEMMERMEER Bij de KinderKunstAcademie van Pier K is ieder kind een kunstenaar! In onze mooie ateliers leer jij de fijne kneepjes van het vak. Je tekent, schildert, boetseert, glazeert, maakt animatie- en stop motion filmpjes, leert podcasts maken en nog veel meer. Je werkt met leeftijdsgenoten op je eigen niveau en krijgt les van kunstenaars die je op een andere manier leren kijken. We gaan dingen doen die je niet voor mogelijk houdt!

TEKENEN & SCHILDEREN Trek je oude kleren aan en maak prachtige schilderijen en tekeningen! We hebben verf, houtskool, verschillende soorten krijt, kleurpotlood, inkt en ecoline en we gebruiken iPads met tekenprogramma’s of om stop-motion filmpjes mee te maken. Je krijgt opdrachten die je soms alleen maakt en soms met de groep.

MEDIALAB Heb je zin om in een supercool Medialab games te ontwerpen? Om videoclips, stop motion- en animatie filmpjes te maken? Of leer je graag de fijne kneepjes van een echte fotograaf? Kom dan naar het Medialab. De docent heeft een praktische en creatieve aanpak. Jouw werk bewaar je in je eigen digitale portfolio.

BEELDHOUWEN EN BOETSEREN Wil je graag met je handen werken? Boetseren en glazuren, dingen maken, ontwerpen en bouwen? Dan is beeldhouwen en boetseren echt iets voor jou! Beelden maken kan op zoveel verschillende manieren. Bijvoorbeeld met piepschuim en ijzerdraad, met klei of met karton.

PODCASTS MAKEN Hou jij van kletsen in een microfoon? Dan is podcasts maken iets voor jou! Een podcast is een soort radioprogramma en gaat over allerlei onderwerpen. Je leert in een kleine groep presenteren, interviewen, microfoontechniek, stemgebruik, spreken voor een groep mensen en je mening onder woorden brengen.


AANMELDEN Kijk voor meer info over de KinderKunstAcademie en aanmelden op www.pier-k.nl. Instromen is altijd mogelijk of geef je eerst op voor een proefles.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie