Een kijkje bij de GreenMakeOver.
Een kijkje bij de GreenMakeOver. pr

No Waste decoration uit Hoofddorp klust voor SBS in Den Haag

29 november 2020 om 15:49 Overig

HOOFDDORP Nadat het SBS-6 team van GreenMakeOver bij Moniek Mulder-Kiburg in Graan voor Visch is geweest (enkele weken geleden op de voorpagina van HCnieuws), is het vervolgens de beurt aan No Waste decoration uit Hoofddorp om een bijdrage te leveren aan een make-over in Den Haag. "En wat een toffe uitdaging is dat," vindt de Monique Dickhaut uit Hoofddorp.

"De bovenwoning van Matthijs is echt toe aan isolering, nieuwe kozijnen, en vele energie besparende oplossingen", zegt Monique van No Waste decoration. Ze is gevraagd om de bestaande gordijnen te vermaken. "Deze zijn afkomstig uit een andere woning en moeten worden ingekort en verbreed. Binnen een week is het gepiept. En opgepimpt met applicaties van hoogwaardige reststoffen van een bekend Nederlandse gordijnenleverancier. Niet alleen prachtig, maar ook zinvol om scheuren of vlekken te verdoezelen."

"Van de overgebleven gordijnstof zijn nog twee kussens gemaakt. En een kersenpitzak die opgewarmd, een heerlijk alternatief is voor een kruik. Veilig en geschikt voor 0 – 100+. Een heel fijn duurzaam cadeau." En dan voor de verkoop: "Zoek jij nog een geschikte attentie voor de feestdagen? Via info@nowastedecoration kan je een bestelling plaatsen. Woon je in de Haarlemmermeer? Dan bestaat de mogelijkheid het dezelfde dag nog in huis te hebben."

Het programma wordt aanstaande zondag om 16.00 uur uitgezonden op SBS-6.

), is het vervolgens de beurt aan No Waste decoration uit Hoofddorp om een bijdrage te leveren aan een make-over in Den Haag. En wat een toffe uitdaging is dat!

De bovenwoning van Matthijs is echt toe aan isolering, nieuwe kozijnen, en vele energie besparende oplossingen. Monique van No Waste decoration is gevraagd om de bestaande gordijnen te vermaken. Deze zijn afkomstig uit een andere woning en moeten worden ingekort en verbreed. Binnen een week is het gepiept. En opgepimpt met applicaties van hoogwaardige reststoffen van een bekend Nederlandse gordijnenleverancier. Niet alleen prachtig, maar ook zinvol om scheuren of vlekken te verdoezelen.

Van de overgebleven gordijnstof zijn nog 2 kussens gemaakt. En een kersenpitzak die opgewarmd, een heerlijk alternatief is voor een kruik. Veilig en geschikt voor 0 – 100+. Een heel fijn duurzaam cadeau. Zoek jij nog een geschikte attentie voor de feestdagen? Via info@nowastedecoration kan je een bestelling plaatsen. Woon je in de Haarlemmermeer? Dan bestaat de mogelijkheid het dezelfde dag nog in huis te hebben.

Kijk aanstaande zondag om 16.00 uur naar de GreenMakeOver op SBS-6. Je kan het verbluffende resultaat bekijken en alle andere bijdragen die leiden tot een verbeterde en comfortabele leefomgeving. Met kleine ingrepen kan jouw huis ook grootse verbeteringen opleveren. Met fijn woonplezier en kostenbesparing tot gevolg.

Wie zijn we en wat doen we:

No Waste decoration is gespecialiseerd in hergebruik voor het interieur. Heb je ook wel eens de vraag: gooi ik het weg of kan ik er nog iets mee? Hoe bespaar ik geld en lever ik een bijdrage aan het milieu? Ik zoek een oplossing voor mijn ‘’afval’’? En wil dat decoratief en nuttig inzetten in huis?

Dan neem vrijblijvend contact op en samen kijken we hoe het een nieuw doel krijgt. Als Upcycling designer met meer dan 25 jaar ervaring in de interieurbranche zorgen we dat oud en nieuw samen komt in een moderne setting. Aangevuld met interieuradvies, stylingtips en workshops.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie