Doe mee met Bob Popcorn en Maranke Rinck en maak kans op een leuke prijs!
Doe mee met Bob Popcorn en Maranke Rinck en maak kans op een leuke prijs! Rechtenvrije foto

Online met Bob Popcorn & Maranke

2 december 2020 om 07:56 Overig

HAARLEMMERMEER Ga je op woensdagmiddag 9 december mee op online bezoek in de werkkamer van Maranke Rinck, schrijfster van o.a. de kinderboeken over Bob Popcorn? Ontdek hoe ze werkt, wat de sokken onder haar bureau doen en waarom ze wel vijftig opschrijfboekjes in haar kast heeft liggen. Ze gaat je ook wat laten zien van het boek dat ze nu aan het schrijven is.

ACHTER DE SCHERMEN Om 15.00 uur start het kijkje achter de schermen in de werkkamer van Maranke Rinck. Daarna ga je zelf je eigen grappige Bob Popcorn verhaaltje maken, met tips van Maranke. Hiermee maak je ook nog eens kans op een leuke prijs! Tot slot mag je alles vragen wat je maar wilt weten over Bob Popcorn. Zorg dat je papier en stiften of potloden bij de hand hebt en regel nog even een bak popcorn.

OVER MARANKE RINCK Maranke Rinck schrijft prentenboeken, voorleesverhalen en leesboeken voor kinderen in de onder- en middenbouw van het basisonderwijs. Samen met haar man, illustrator Martijn van der Linden, maakte ze veel prentenboeken. Sinds 2019 schrijft Maranke de populaire, grappige serie over een maiskorrel met driftbuien: Bob Popcorn, genomineerd voor de Prijs van de Nederlands Kinderjury en winnaar van het Apeldoorns Uiltje en Kinderboekwinkelprijs 2020.

AANMELDEN Meld je aan voor deze leuke online activiteit met Bob Popcorn op woensdag 9 december van 15.00 tot 16.00 uur. Deze activiteit is voor 6 jaar en ouder en deelname is gratis! Meld je aan door te mailen naar swaentje.van.sprundel@debibliotheekhaarlemmermeer.nl o.v.v. Bob Popcorn. Na aanmelding ontvang je de link naar de activiteit.

Kijk voor meer info op www.debibliotheekhaarlemmermeer.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie