l
l bron: NOV

Bardo ondersteunt oproep Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet

2 december 2020 om 10:37 Lokaal Deel je nieuws

De Nederlandse Vereniging Nederlandse Organisaties (NOV) opent 2 december het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet. Met een maatschappelijke oproep in de dagbladen vraagt de NOV om meer aandacht voor de verbindende waarde van de inzet van vrijwilligers. Al 6,7 miljoen Nedelanders zet zich vrijwillig in voor anderen en hun omgeving. Toch zijn er nog meer vrijwilligers nodig.

Dat ondervinden we in Bardo dagelijks. In Bardo werken we met ruim 140 vrijwilligers aan het mogelijk maken van bijzondere en warme zorg in de laatste levensfase van onze patiënten en hun naasten. De vrijwilligers zijn van onschatbare waarde om de best mogelijke palliatieve zorg te bieden. In het hospice of in de thuissituatie.

Met een hecht medisch team en vrijwilligers kunnen we een warm woon- en leefklimaat realiseren. Zodat er in het hospice en thuis nog ten volle geleefd kan worden. Naast de zorg doen we dat met muziek, smakelijke maaltijden, een mooie omgeving en een optimale gastvrijheid. We hebben zoveel fantastische vrijwilligers dat we kunnen bieden waar iemand om vraagt. 

Daarom onderschrijft Bardo van harte de acties die de NOV organiseert onder de titel Mensen Maken Nederland. Wij attenderen u graag op de opening van het Nationaal Jaar. U kunt om 15.30 uur meekijken op www.mensenmakennederland.tv. Meer informatie vindt u op www.mensenmakennederland.nu

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie