Klimtoren Jeugdland Hoofddorp
Klimtoren Jeugdland Hoofddorp Jeugdland

Jeugdland Hoofddorp zoekt penningmeester

3 december 2020 om 22:06 Lokaal Deel je nieuws

Wil jij je graag inzetten voor de kinderen in Hoofddorp? Houd je er niet van om af te wachten, maar wil je zelf actie ondernemen? Wil je meedenken over toekomstplannen? En heb je een beetje tijd en energie over? Zet jouw talent dan in voor onze speeltuin.

De Stichting Jeugdland Haarlemmermeer zoekt enthousiastelingen die met een frisse blik zitting willen nemen in het bestuur.

Op dit moment bestaat het bestuur uit 4 leden. Wij zijn op zoek naar een penningmeester die de huidige penningmeester kan opvolgen. Zij zorgt voor een goede overdracht en inwerkperiode.

Heb je een boekhoudkundige achtergrond of affiniteit met financiële zaken? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Als penningmeester houd je een goed overzicht van onze financiële positie en zorg je dat de facturen tijdig worden betaald. Samen met onze externe salarisadministratie zorg je voor de betaling van salarissen. De boekhouding wordt gedaan door onze externe accountant, met hen stel je de jaarrekening op en zorg je voor de verantwoording van de subsidie naar de gemeente.

Het bestuur vergadert één keer per maand, daarnaast ben je enkele uren per maand bezig met je taken als penningmeester.
Samen met de andere bestuursleden zet je visie en beleid uit voor Jeugdland.

Jeugdland is ook op zoek naar een secretaris en iemand met HR kennis.

Meer weten, kijk op onze website https://jeugdland.net/bestuur-jeugdland-hoofddorp/ of stuur een mail naar jeugdlandhaarlemmermeer@gmail.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie