Spring eruit in 2021 met 5 minuten LinkedIn per dag!

7 december 2020 om 12:27 Zakelijk Deel je nieuws

Ondernemerschap in de regio. Daar weet Vennepse Trudy Pannekeet alles van. Zij is LinkedIn Trainer voor zzp-ers en MKB. “Voor ondernemende ondernemers", zegt ze zelf, want het komt je niet aanwaaien. In deze tijd is het superbelangrijk om online zichtbaar te zijn. We mogen door Corona maar mondjesmaat in het echt netwerken. Alles moet op afstand. Hoe kom je dan aan je klanten? Via social media. Als de online je kennis deelt komen klanten naar je toe.

LinkedIn is het grootste online platform in Nederland. Meer dan 80% van zakelijk Nederland zit op LinkedIn. Je klanten zijn er dus al (en je concullega’s…).

Hoe zet je LinkedIn succesvol in zonder dat het je zoveel tijd kost?

Je kunt hele dagen doorbrengen op LinkedIn, maar je hebt ook nog je werk. Dat is dus niet de bedoeling. Het is zaak om je inspanningen zo effectief mogelijk te laten zijn. Daarom heeft het boek veel checklistjes, opdrachtjes, tips en en 5 minutenlijstje. Wat kun je doen als je maar 5 minuten hebt? Dan gaat het werken.

Ik heb hier een heel volledig, maar vooral heel praktisch boek over geschreven. Hoe ben je goed zichtbaar op LinkedIn en hoe krijg je de aandacht van jouw ideale klant?

Eerst leer je alles over je persoonlijke profiel. Hoe word je beter zichtbaar én vindbaar. Stap voor stap van starter tot ster!

Een goed professioneel profiel alleen is niet voldoende. Dan ben je een digitaal visitekaartje die ‘stof’ staat te vergaren. Net zoals een Rolodex.

Het is belangrijk dat je meespeelt. Dat je je gezicht laat zien. Op een netwerkbijeenkomst heb je ook meer succes als je niet achteraf in een hoekje blijft zitten zonder iets te zetten.

In het boek geef ik je handvatten en zelfs ook voorbeeldzinnen die je kunt gebruiken om contact te leggen en zo je netwerk op een relevante manier uit te breiden.

Het derde deel gaat over je LinkedIn bedrijfspagina, een soort extra website die je heel goed in kunt zetten om professioneel eruit te springen.

Spring eruit met LinkedIn

Aantal pagina’s: 248
Uitvoering: Paperback, full colour

ISBN: 978 90 5905 675 6

Prijs: € 20,-

Het boek is verkrijgbaar bij iedere boekhandel in Nederland en bij internetboekhandels

Directe link naar Bol com: https://bit.ly/SpringEruitMetLinkedIn

Of naar Managementboek https://bit.ly/boekSpringEruitMetLinkedIn

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie