Kerstboomspecialist Tuincentrum de Oosteinde in Hillegom.
Kerstboomspecialist Tuincentrum de Oosteinde in Hillegom. Eigen foto

Alles voor een sfeervolle kerst bij Tuincentrum de Oosteinde

7 december 2020 om 13:57 Zakelijk

HILLEGOM/VIJFHUIZEN Wie op zoek is naar de mooiste kerstbomen, kerstverlichting, kerstplanten, kerstdecoratie en kerstcadeautjes kan terecht bij Tuincentrum de Oosteinde op de locaties Hillegom en Vijfhuizen. “Alles staat in het teken van een sfeervolle kerst. De kwaliteit van onze kerstbomen en kerstplanten zijn uitstekend. We kopen groot in, zodat de prijs altijd scherp is. Onze slogan is niet voor niets: het voordeelparadijs voor groene vingers”, aldus William Dobbe, eigenaar en directeur van Tuincentrum de Oosteinde.

Bezoekers van het tuincentrum in Hillegom kunnen zich even helemaal indompelen in de kerstsfeer, want overal in de winkel staan indrukwekkende stellages met versierde kerstbomen en kerstartikelen. “Wij zijn bijna vijftig jaar specialist in kerstbomen. Elk jaar hebben we een groot assortiment met verschillende soorten kerstbomen zoals de Blauwspar, de Zilverspar en de Servische spar. De Nordman spar is een mooie volle kerstboom met naalden die niet uitvallen”, legt directeur Dobbe uit. Hij runt samen met zijn vrouw Luciënne het familiebedrijf, dat hij in 1994 van zijn ouders overnam.

SERVICE Bij Tuincentrum de Oosteinde staat service hoog in het vaandel. “Al jaren hebben we een hecht team van vaste medewerkers die hun uiterste best doen om de klanten zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn, daar ligt onze kracht. Ik ben daar erg trots op. Bij ons worden de kerstbomen gratis ingepakt en klaargezet bij de uitgang, zodat de klanten rustig verder kunnen winkelen zonder de kerstboom overal mee te moeten slepen”, vertelt Dobbe.

Wat is de kersttrend van dit jaar? “Vooral goud en brons kleuren. Het goud mag over de top zijn vaak gecombineerd met tijger, panter en andere dierenprintjes. We merken dat veel mensen al heel vroeg begonnen zijn met het leuk en gezellig maken binnen in huis en buiten in de tuin. De gezelligheid en warmte van kerst wordt nu meer in huis gebracht, omdat men door de corona niet meer zo snel de deur uitgaat”, aldus Dobbe.

VEILIG Ook bij Tuincentrum de Oosteinde zijn er extra voorzorgmaatregelen genomen om het winkelen veilig te houden. Dobbe: “Het gebruik van een winkelwagen en het dragen van een mondkapje is bij ons verplicht. De paden zijn vrij breed, dus er kan voldoende afstand van elkaar gehouden worden. Of shop 24/7 online op de Oosteinde online kerstwebshop. De bestellingen worden aan huis afgeleverd. Verder zijn er extra koopavonden op 10 en 11 december en een extra kerstkoopzondag op 13 december van 12.00 tot 17.00 uur.”

Tuincentrum de Oosteinde, Zandlaan 22 in Hillegom. Tel: 023 5846338. Locatie in Vijfhuizen, Schipholweg 1088. Tel: 023 5581528. Meer informatie: www.deoosteinde.nl. Voor de kerstwebshop: www.deoosteindeonline.nl en www.koopkerstverlichting.nl.

Sutiah van Netten

De Kerstshow.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie