Dinsdag 22 december staan dans en beeldende kunst op het programma
Dinsdag 22 december staan dans en beeldende kunst op het programma Robert Lagendijk

Vier kerstvakantie met Pier K

12 december 2020 om 13:17 Overig

21 DECEMBER Op maandag 21 december gaan we boetseren, muziek maken en toneel spelen. Klei jouw eigen schatkist of sieradenkist, speel mee in de Pier Gangster Music Band en vind uit wie de diamant gestolen heeft op de Hollywood glitterparty.

HOOFDDORP Ook in de kerstvakantie organiseert Pier K weer gezellige en creatieve Kinderkunstdagen voor kinderen in de leeftijdscategorie 6 tot en met 12 jaar. Het thema voor de Kinderkunstdagen op maandag 21, dinsdag 22 en woensdag 23 december is Glitter & Gangster. We hebben weer een bomvol programma, dus je hoeft je geen moment te vervelen!

22 DECEMBER Dinsdag 22 december staan dans en beeldende kunst op het programma. Quincy leert je de beste moves en daarna ga je aan de slag met het maken van logo’s voor een clubgebouw. Ook gaan we toffe partymaskers maken.

23 DECEMBER Op woensdag 23 december gaan we aan de slag met vilten, tekenen en schilderen en musical. We spelen een echte glitter- en gangstervoorstelling, maken een stoere sleutelhanger en creëren onze eigen glitter & glamour outfit.

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN De Kinderkunstdagen op 21, 22, 23 december vinden plaats bij Pier K Hoofddorp en duren van 10.00 tot 16.00 uur. Lunch en snacks zijn inbegrepen. Je kunt je aanmelden voor een losse dag of alle drie de dagen. Wees er snel bij want vol is vol!

Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.pier-k.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie