Zwanenburg boekt duidelijke zege

18 maart 2018 om 20:11 Sport/sport

ZWANENBURG Vv Zwanenburg won met 4-0 van Terrasvogels. Vanaf de eerste minuut was de thuisploeg onbetwist de sterkste.  De tegenstander kwam al snel onder druk te staan. Door Kevin Verhoeve werd de openingstreffer gescoord. Die stand zou tot en met de rust op het scorebord blijven staan. In de tweede helft kon Zwanenburg makkelijker scoren. Eerst was Tim Hollander, die trouwens een goede wedstrijd speelde, trefzeker. Even later kon Justin Schouten  het duel definitief beslissen. De vierde treffer kwam na een goed opgezette aanval, op naam van de snelle Rick van Veen. Simsek en zijn manschappen waren na afloop zeer tevreden.

Concurrent HBC was tegen NFC niet verder gekomen dan een gelijkspel. Komende zondag speelt het team van Simsek thuis tegen NFC, en dat is een pittige tegenstander. Bij winst is Zwanenburg weer een belangrijke stap verder.