Inge Lamboo bij The Voice of Holland.
Inge Lamboo bij The Voice of Holland. The Voice of Holland screenshot

Lisserbroeks zangtalent Inge Lamboo door naar volgende ronde in The Voice of Holland

12 december 2020 om 10:55 Mensen

LISSERBROEK De 22-jarige zangeres Ingo Lamboo uit Lisserbroek was gisteravond te zien en te horen in de blind auditions van The Voice of Holland. Ze zong ‘Nothing Breaks Like A Heart’ van Mark Ronson en Miley Cyrus en wist drie stoelen om te draaien. Zij ging daardoor door naar de volgende ronde. 

Anouk, Ali B en Waylon draaiden voor de Lisserbroekse. “Wat een fijne stem heb jij”, zei Anouk, die als eerste draaide, gelijk na afloop. “Echt een prachtige stem, dat komt gelijk binnen!” 

Inge wil mensen inspireren met haar verhaal. Ze heeft haar gitaar altijd bij zich. Daarnaast speelt ze ook piano, bas en ze drumt. Ze heeft nooit lessen gevolgd in de muziek en moest het daardoor hebben van haar muzikaliteit. 

Inge ging tijdens haar tienerjaren door een moeilijke periode. “Met de juiste begeleiding is dat weer helemaal goed gekomen.” Ook muziek was voor haar een uitlaatklep. “Ik was toen dag en nacht met muziek bezig, op die manier is het goed gekomen. Muziek is mijn medicijn.”

De Lisserbroekse hoopt dat haar auditie iedereen, die ook een moeilijke periode achte de rug heeft, inspireert om ook hun dromen achterna te jagen. Ze koos uiteindelijk voor Anouk als coach.

POPRONDE Inge is niet helemaal onbekend in de muziekwereld. Ze deed dit jaar ook mee met de Popronde, het grootste reizende festival van Nederland. Met optredens in 40 steden door het hele land. In 2017 studeerde ze zang op de Herman Brood Academie. Op haar Youtube-kanaal zijn meerdere video’s te vinden waarin zijn diverse nummers speelt. Ook is ze te volgen via Instagram.

Bekijk haar auditie bij The Voice hier terug.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie