De Meerkerk in kerstsfeer
De Meerkerk in kerstsfeer Foto PR

Zes drive-in Kerstdiensten en videostream bij De Meerkerk

12 december 2020 om 13:14 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

Bij De Meerkerk is het in normale omstandigheden rond Kerst een drukte van belang. Vorig jaar bezochten bijvoorbeeld bijna vierduizend mensen de Kerstdiensten. Dit jaar zijn er vanwege corona geen diensten in de zaal maar niettemin zijn de voorbereidingen voor kerst in volle gang.

De Kerstdiensten zijn dit keer vanaf de parkeerplaats van De Meerkerk te volgen op een groot videoscherm. Vanuit de auto kan genoten worden van diensten met muziek, zang, een terugblik op het jaar en een overdenking.

De parkeerplaats biedt plaats aan 140 auto’s, op deze manier kunnen heuse coronaproof drive-in diensten gehouden worden. Ervaring op dit gebied deed men eerder al op door het op een dergelijke manier faciliteren van een bruiloft, die het landelijk nieuws haalde.

Er zijn zes diensten gepland, te weten woensdag 23 december en donderdag 24 december, beide dagen om 19:00, 21:00 en 23:00 uur. Een plek op de parkeerplaats reserveren kan via www.meerkerk.nl

Vanuit huis één van de Kerstdiensten volgen is ook mogelijk. Gelijktijdig met de drive-in diensten, is de dienst te volgen via www.meerkerk.nl

Kinderkerstdienst

Vanaf 23 december 19:00 uur kan via de website ook gekeken worden naar de online kinderkerstdienst. Een vrolijk feest met leuke liedjes en een optreden van een goochelaar. Tip voor de kinderen die kijken: leg vast een elastiekje klaar! 

Op deze manier hoopt De Meerkerk bezoekers en kijkers toch mee te kunnen nemen in de kerstsfeer en te kunnen vertellen over het al eeuwenoude verhaal van de geboorte van Christus. 

De Meerkerk, Bennebroekerweg 515, 2132 MD Hoofddorp. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie