Kagia vergeet kansen te verzilveren tegen koploper

25 maart 2018 om 13:08 Sport/sport

LISSERBROEK Het team van hoofdtrainer Anton Wijsman heeft het koploper en gedoodverfd kampioenskandidaat Soccer Boys niet moeilijk kunnen maken. Zaterdag werd via 1-1 toch nog 1-4, mede doordat Kagia de kansen die er waren niet benutte.

"We wisten dat het geen makkelijke opgave zou worden", aldus Wijsman en dat beeld werd nog eens bevestigd door de wijze waarop de tegenstander speelde: duidelijk met meer vertrouwen en wil om te winnen dan de thuisploeg. Na 23 minuten kwam Soccer Boys op voorsprong door een communicatiefoutje achterin, waarna Timo Slimmer via een fraaie treffer de thuisploeg snel op 1-1 zette.

Kagia kwam wel beter in de wedstrijd, maar toen een grote kans op 2-1 niet werd benut maar een persoonlijke fout vlak voor rust wel de 1-3 betekende, leek het een moeilijke opgave te worden om er nog een goed resultaat uit te halen. Direct na rust drong Kagia stevig aan, maar weer werd een grote kans niet verzilverd. Soccer boys scoorde wel en dat betekende 1-4 waarna Kagia het hoofd in de schoot wierp. Het verlies en vooral de manier waarop kwam hard aan bij Wijsman. "Er zal snel iets moeten gebeuren om het tij te keren."