DSOV weer koploper

25 maart 2018 om 19:36 Sport/sport

VIJFHUIZEN DSOV won van naaste concurrent VUC met 1-2. Door dit resultaat staat het team van trainer Bart Jansen weer aan kop in de tweede klasse.

Jansen was na enige weken afwezigheid wegens zware longontsteking weer present. Hij zag dat zijn team tien moeilijke eerste minuten had. Daarna waren beide teams in de resterende tijd tot de pauze aan elkaar gewaagd. Gescoord werd er aan beide kanten niet.

In de tweede helft liet DSOV goed spel zien. Na bijna een uur spelen gaf Herman Noorman de bal goed aan Martijn Nelis. Die bedacht zich geen moment en scoorde de openingstreffer. Een kwartier voor tijd kon Bryan Widerom 0-2 scoren, het voorbereidende werk was gedaan door Bianco Carolina. De thuisploeg probeerde nog wel terug te komen maar DSOV verdedigde goed. Vier minuten voor tijd werd het wel 1-2, maar verder kwam er geen gevaar meer. Door de winst is DSOV weer koploper.

Jansen:  ‘’VUC kon maar een week genieten van de eerste plek. Wij staan nu weer eerste en dat willen we natuurlijk blijven. Komende zaterdag spelen we om half zes thuis tegen KDO en dat duel moeten we winnen.’’    

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie