Afbeelding
Jan van de Bilt

Nipt verlies Decrowear Hoofddorp

26 maart 2018 om 09:51 Sport/sport

HOOFDDORP Na een zeer slappe vertoning vorige week in en tegen Almere moest Decrowear Hoofddorp wel gewoon verder. Besproken werd waar deze demotivatie vandaan kwam, maar vooral hoe men de volgende wedstrijd in moest gaan. De uitwedstrijd tegen Hoppers (in Hoorn) was ‘uit’ een zeer matige wedstrijd en thuis kon men zich revancheren op vrijdag 23 maart in de SKWA.

Met nog 22 seconden op de klok was de stand 51-54. Time-out: de aanval doorgesproken en actie na aanval. Nikos Kardemis moest vrijkomen voor een driepunter en dit lukte, maar hij miste. Enkel iets wat bijna niet lukte deze wedstrijd, lukte nu wel: men pakte de aanvallende rebound en Nikos Kardemis kreeg meteen een herkansing: raak! 54-54! En nog 4 seconden op de klok.

Time-out Hoppers, de verdediging door coach Karsten doorgesproken. Door een miscommunicatie kreeg Hoppers een vrije doorgang langs de achterlijn en 2 punten achter en 2.8 seconde te gaan.  De laatste kans, moeizaam, toch nog een poging door Sjoerd Langedijk, helaas te hard. Eindstand 54-56.

Er was weer inzet en energie, de afronding ver ondermaats, maar genoeg kansen op een goed resultaat. Helaas werd het een negatief resultaat. Reboundend en afronding staan duidelijk in het verbeter hoekje omcirkeld!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie