Overbos blijft meestrijden om de prijzen

31 maart 2018 om 18:39 Sport/sport

HOOFDDORP Het team van Maurice Kuijper blijft, mede dankzij Jordi Schell, in de race voor minimaal de derde plaats in de 3e klasse B. Jordi scoorde het enige doelpunt waardoor Overbos won van VEW.

"We hadden ook deze wedstrijd kansen op meer doelpunten", aldus de hoofdtrainer, "maar net als in de vorige wedstrijden blijken we beter in het voorkomen van doelpunten dan doelpunten maken." Dat laatste was in deze wedstrijd tegen VEW vooral een verdienste van de laatste man en de keeper, want die konden op meerdere momenten voorkomen dat de gelijkmaker gemaakt werd.

De 0-1 viel overigens al in de 12e minuut, waarna Overbos voor rust meerdere kansen kreeg om er 0-2 of zelfs 0-3 van te maken. Het feit dat dat doelpunt uitbleef, gaf VEW nog de hoop op minimaal een puntje maar na 90 minuten gingen de drie punten toch mee naar Hoofddorp. Kuijper: "Het was misschien niet verdiend, maar ze zijn wel heel erg welkom. Nu blijf je op een derde plaats staan en je draait volop mee in de strijd om een periodetitel. Ik denk dat we nu 5 finales moeten spelen maar wie weet. Wellicht wordt het nog een mooi voetbaljaar."

Hij sluit af met een compliment aan de spelers. Zij hebben er hard voor gewerkt en dan met name de twee invallers van 15 en 17. "Drie punten erbij. Een goed begin van het weekend."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie