Kagia boekt heel belangrijke winst tegen Be Fair

31 maart 2018 om 21:38 Sport/sport

LISSERBROEK Kagia weet in wat voor positie ze zichzelf heeft gebracht en wat dat van het team vraagt: extra inzet om voor de punten te strijden. "Dat is vandaag gebeurd", aldus hoofdtrainer Anton Wijsman

Zijn team moest op een lastig bespeelbaar veld de strijd aanbinden tegen nr 5 Be Fair waar thuis nog met 1-2 van werd verloren. Dat betekende dus zo snel mogelijk 'goed' staan en zorgen voor 'grip'. Na een kwartier spelen en bij een stand van 0-0 (meer geluk dan wijsheid, aldus Wijsman) lukte het Kagia om die noodzakelijke grip te krijgen op de wedstrijd en toen kwamen er ook kansen. Die werden niet benut. Rust: 0-0.

De tweede helft begon met een tegenslag, want Kagia kwam snel 1-0 achter. Voor Kagia bleef er weinig meer over dan nog meer risico nemen. Een strijdwijze die vlak voor tijd beloond werd met de 1-1. Snel daarna viel ook nog eens de 1-2. De overwinning kwam daarna niet meer in gevaar en dat betekende 3 zeer welkome punten voor de club uit Lisserbroek. "Kagia zal ook de resterende 7 wedstrijden op deze wijze moeten spelen", liet Wijsman tot slot weten.

Zijn team staat nu 10e met 21 uit 18. Daar staan maar vier ploegen onder met respectievelijk 20, 19, 14 en 13 punten. Kagia speelt volgende week uit tegen Van Nispen dat 2e staat met 33 uit 17.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie