Marit, Lyvana en Dana
Marit, Lyvana en Dana Bart Treuren

Zilver en brons voor Rhythmic Dreams Gymnastics Academy

2 april 2018 om 21:31 Sport/sport Deel je nieuws

Eerste Paasdag stond geheel in het teken van de tweede Friendship Cup in Alkmaar. Het was een leuk toernooi voor de vier gymnasten van RDG Academy onder leiding van coach Lisa Vos. Ritmische gymnasten uit Engeland, Spanje, Duitsland, Denemarken, Rusland, Israël, Polen, Litouwen en Tsjechië namen deel aan dit toernooi. De ritmische gymnasten gaven acte de présence en voor de toeschouwers op de tribune gaven ze een prachtige show weg, met mooie oefeningen met divers materiaal en gestoken in schitterende pakjes.

Bij de Benjamins startte de wedstrijd al vroeg in topsporthal De Meent. De jarige Yun Li Zwetsloot liet haar oefening zonder materiaal zien. Ze eindigde op een nette elfde plaats. Bij de Pre-junioren kwamen Lyvana Garrelts en Marit van der Stam uit. Zij lieten hun bal en touw oefening zien. Lyvana werd beloond met zilver en Marit kreeg brons. Tevens mochten ze een felbegeerde beker mee naar huis nemen. Junior Dana van Beem kreeg brons omgehangen voor haar performances.

Het internationale toernooi werd afgesloten met drie demo’s. Onder andere door een driejarige gymnaste in de dop. Deze werd gewaardeerd met een luid applaus van het publiek.

 

 

 

 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie