Hoofddorp (zat) moet drie keer een achterstand wegwerken

7 april 2018 om 17:11 Sport/sport

HOOFDDORP Aan het eind van de wedstrijd (of competitie) maakt het niet zo veel uit hoe de punten binnen gekomen zijn – als ze er maar zijn. Zo'n soort wedstrijd was het volgens hoofdtrainer Ruud Bartens bij de wedstrijd DSK – Hoofddorp (zat). Op het toch wel stroeve kunstgras werd namelijk al snel een 0-1 voorsprong genomen, maar was het DSK dat twee keer op voorsprong kwam doordat in de Hoofddorpse defensie de bal verspeeld werd.

"Wij zijn een voetballende ploeg en zo willen we problemen ook oplossen. Maar als je dan de bal kwijt raakt, ligt die meteen achter je."

Zo werd het vandaag 1-1, 2-1 en 3-2 waarna pas een voorsprong genomen werd die ook bleef staan tot aan het einde via 3-4 en 3-5. Doelpuntenmakers waren Bas Romkes (2x), Davy de Bruijn (2x) en Esse Berntsen.

"We speelden zeker niet slecht, maar we vergeten weer eens om de kansen meteen af te maken. Doen we dat wel, dan staan we binnen een half uur met 0-3 voor. Alles overziend zeker niet ontevreden. We hebben er weer 3 punten bij. Alleen jammer dat je maar één wissel bij je hebt. Dat blijft lastig."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie