Trieste dag voor Sc Badhoevedorp

8 april 2018 om 20:07 Sport/sport

BADHOEVEDORP Sc Badhoevedorp verloor met liefst 0-12 van Heemstede. Trainer Patrick de Meijere was na afloop zwaar teleurgesteld.

Vooraf had niemand bij de thuisploeg dat het zo fout zou gaan. Vanaf de eerste minuut was duidelijk dat Badhoevedorp op alle fronten te kort kwam. De Meijere: ‘’We wisten elkaar op geen enkele manier te vinden. De communicatie was zwaar onvoldoende en ook wat betreft strijdlust viel het allemaal bitter tegen. Het werd Heemstede niet al te moeilijk gemaakt. Ik moet wel zeggen dat ze een hele aardige ploeg die terecht op de derde plek staat.’’ Met rust stond het 0-4. In het tweede bedrijf werd het prijsschieten voor de tegenstander.

De Meijere wou na afloop deze wedstrijd snel vergeten. ‘’Met zulke grote cijfers hebben we dit seizoen nog niet verloren. We waren met twaalf man en de tegenstander had er vijf meer. Maar dat is geen excuses. Snel vergeten deze dag en volgende week sportief revanche nemen.’’