Zwanenburg pakt volle winst

9 april 2018 om 07:28 Sport/sport

ZWANENBURG Vv Zwanenburg won van DIO met 1-3. Trainer Mehmet Simsek was tevreden met de drie punten maar niet met het vertoonde spel.  In de eerste helft waren de teams aan elkaar gewaagd. Na een goed opgezette aanval kon Joshua van Mauw de openingstreffer scoren. Diezelfde speler wist voor de pauze de voorsprong nog te vergroten. Na een goed genomen corner kon de thuisploeg nog voor de pauze de aansluitingstreffer scoren.

In de tweede helft bleef het spel van Zwanenburg beduidend minder dan anders. Verdedigend hield de ploeg echter stand. Vlak voor tijd kon Kevin Verhoeve het duel beslissen.

Simsek was na afloop zoals altijd duidelijk in zijn oordeel. ‘’We hebben drie kostbare punten er bij en blijven in de race voor de titel. Volgende week spelen we tegen BSM en dan moeten we gewoon winnen en hopelijk is ons spel dan beter.’’