Kinderen in de klas
Kinderen in de klas De Meidoorn

Lentemarkt vrijeschool De Meiboom

9 april 2018 om 16:02 lokaal Deel je nieuws

De krokusjes steken voorzichtig hun kopjes boven de grond en de dagen worden weer wat langer. De lente is in het land, en vrijeschool De Meiboom viert dit traditiegetrouw met de lentemarkt die openstaat voor iedereen.

 

Tijdens de lentemarkt kan je in een gezellige sfeer rondkijken bij mooie kraampjes met duurzame en biologische producten. De kinderen kunnen deelnemen aan leuke activiteiten. Wie wil er nu niet zijn eigen broodje bakken boven het kampvuur? Of een mooi timmerwerk maken? Na alle drukte kan je genieten van het poppenspel, knutselen of je laten schminken. Tussendoor kunt u bij de koffie- en theehoek natuurlijk iets lekkers vinden.  

Op De Meiboom kijken we naar individuele behoeften en kwaliteiten, waarbij de persoonlijke ontwikkeling en talenten van kinderen veel aandacht krijgen. Er is extra aandacht voor muziek, creativiteit en bewegen. Kinderen leren omdat ze het leuk vinden, en bij ons gaan goede onderwijsresultaten hand in hand met persoonlijke vorming. Tijdens de lentemarkt is het ook mogelijk om kennis te maken met het onderwijs op onze basisschool.

Komt u ook proeven van de vrijeschool, waar iedereen zijn talenten kan ontwikkelen? Of om gewoon te genieten van het samenzijn en de leuke activiteiten.

Tussen 10.00 en 14.00 uur staat de poort van De Meiboom open om samen de lente te vieren. Kunt u hierbij niet aanwezig zijn, maar wilt u graag De Meiboom bezoeken? Op 23 mei is de volgende inloopochtend om kennis te maken met onze school.

www.demeiboom.nu  

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie