Peter Gorthuis is al volop aan het oliebollen bakken.
Peter Gorthuis is al volop aan het oliebollen bakken. PR

Oliebollen simpel af te halen via drive thru van bakkerij Gorthuis

16 december 2020 om 12:30 Zakelijk

HOOFDDORP Ondanks dat iedereen nog druk in de weer is voor de Kerstdagen, en de bakkers van bakkerij Gorthuis tot hun oren in de Kerststollen en amandelkransen staan, wordt er door het team van Gorthuis toch ook alweer hard nagedacht over oudejaarsdag. “Want ondanks dit rare jaar horen de oliebollen, appelbeignets, sneeuwballen en andere oudejaarslekkernijen er toch ook weer bij deze laatste dag van het jaar”, aldus Peter en Aria Gorthuis

“Op verschillende dagen van de week wordt al druk proefgebakken met de oliebollen. Onze bollen zijn bekroond zijn met meerdere malen het cijfer 8 voor onder andere smaak, malsheid en korstkleur.”

Ook wordt er goed nagedacht over hoe de klanten zo makkelijk mogelijk én coronaproof de oliebollen en andere oudejaarslekkernijen op kunnen halen op oudejaarsdag. “Iedereen kan de producten simpel bestellen via onze website of in de winkel”, laten Peter en Aria Gorthuis weten. “Als ze dan direct betaald worden, kunnen op donderdag 31 december de producten opgehaald worden via onze drive thru tent welke naast de winkel is geplaatst. Klanten kunnen ze in principe zo vanuit hun auto meenemen. Kom je op de fiets of lopend ook dan is het een kwestie van alleen maar ophalen in deze speciale drive thru tent.”

De winkel blijft ook gewoon open voor de mensen die liever spontaan willen bedenken wat ze allemaal mee willen nemen voor een gezellig oudjaarsavond, en kan overigens ook bezorgd worden. Neem vast een kijkje op www.bakkerijgorthuis.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie