Kom meer te weten over jouw ideale (werk)leven tijdens JobTalk.
Kom meer te weten over jouw ideale (werk)leven tijdens JobTalk. Rechtenvrije foto

JobTalk-bijeenkomst met Vizier op Scherp

16 december 2020 om 16:34 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Elke eerste dinsdag van de maand verzorgt de Bibliotheek Haarlemmermeer een JobTalk-bijeenkomst. JobTalk is een gratis netwerkbijeenkomst waar werkzoekenden met elkaar in contact kunnen komen én handvatten krijgen op het gebied van solliciteren en uitvinden wat je leuk vindt en wat je talenten zijn. Meedoen met JobTalk kan via Zoom. Meld je alvast aan voor de bijeenkomst op dinsdag 5 januari van 10.00 tot 12.00 uur!
 

Vierdelige workshop van Vizier op Scherp
Coaches Twan en Maaike van Vizier op Scherp, het bureau voor loopbaanbegeleiding, nemen de deelnemers van JobTalk tijdens een vierdelige workshop in 8 stappen mee naar hun ideale (werk)leven. Elke bijeenkomst behandelen zij twee stappen. Dinsdag 1 december stond JobTalk in het teken van ‘Frisse start’ en ‘Ontdekken’. De deelnemers spraken uit waar zij energie van krijgen en hoe hun leven eruit zou zien als alles mogelijk zou zijn zonder belemmeringen. Ook konden alle deelnemers zich inschrijven voor gratis loopbaangesprekken bij Vizier op Scherp, een fijne service die mogelijk gemaakt wordt door een landelijke overheidssubsidie.

Tijdens de tweede workshop op 5 januari staan loopbaancoaches Maaike en Twan stil bij stap 3 'Compleet' en stap 4 'Uitblinken'. Wat zijn jouw belangrijkste werk waarden? Wie ben jij in jouw gewenste werksituatie? En wie ben jij nog meer? Wat zijn jouw grootste talenten? Waar ben jij nou echt goed in? En wat is jouw absolute kerntalent? De workshop is een vervolg op de eerste workshop maar is ook prima te volgen als je er de eerste keer niet bij was. 
 

Aanmelden voor JobTalk
Ken of ben je iemand die ook werkzoekend is of wil je je oriënteren op een anderen baan? Wil je meer horen over de 8 stappen naar een ideaal (werk)leven? Geef je op voor de volgende JobTalk op dinsdag 5 januari van 10.00 tot 12.00 uur via Zoom. Meld je aan door te mailen naar jobtalk@debibliotheekhaarlemmermeer.nl.
 

Kijk voor meer informatie over JobTalk op www.debibliotheekhaarlemmermeer.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie