UNO mist goede keeper tegen HYS

14 april 2018 om 17:46 Sport/sport

HOOFDDORP Het is de mannen van Mohamed Ajar niet gelukt om het HYS moeilijk te maken. Belangrijkste oorzaak: UNO moest het deze middag doen zonder de eigen keeper en dat gemis liet zich vooral in de tweede helft gelden.

Tel daarbij op het gemis aan (voldoende) wisselspelers en een onbegrijpelijke beslissing van de scheidsrechter en dan is daarmee wel zo'n beetje het verlies verklaard. Dat het verlies zo hoog zou uitvallend, viel overigens wel tegen.

"Die eerste had eigenlijk niet mogen vallen, want een speler van ons lag met een hoofdblessure op het veld en dan verwacht je toch dat er afgefloten wordt of dat je tegenstander de bal uittrapt. Beide gebeurden niet en dat betekende de 0-1." Daarna zag Ajar de koppies al een beetje hangen en die kwamen niet echt meer overeind. Ondanks dat zo'n beetje iedereen naar voren ging om de eer te redden, bleef de 0 op het bord staan.

De bezoekers grepen daarentegen volop de kans om te scoren tegen de invalkeepers aan UNO-zijde. Einduitslag 0-8 en dat betekende volgens Ajar een wel erg fors uitgevallen nederlaag.

"We speelden echt niet slecht. Maar zo'n 0-1,het missen van je eigen keeper en het gebrek aan conditie tegen de nummer 2 HYS breken je op. Hopelijk kunnen we in de laatste wedstrijden nog een puntje pakken. Dat zou wel mooi zijn."

UNO speelt volgende week uit tegen koploper Koninklijke HFC.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie