Hoofddorp (zat) vergeet zich weer eens te belonen met doelpunten

14 april 2018 om 18:55 Sport/sport

HOOFDDORP Het is weer het zelfde liedje, weet ook Hoofddorp (zat) hoofdtrainer Ruud Bartens. Wel veel kansen creëren, maar dat te weinig uitdrukken in cijfers c.q. doelpunten. Thuis tegen Kennemers was het niet anders.

Toch heeft Bartens geen slecht gevoel overgehouden aan de thuiswedstrijd. In tegendeel zelfs. "Dit was echt een hele goede wedstrijd", zegt hij er zelf over en in zijn stem hoor je hem nog nagenieten. "Ik ben trots op ze. Strijd. Beleving. Winst. Het zat er allemaal in. Zelfs de toeschouwers zag je genieten."

De winst startte bij Arwin Mols die van afstand uit een vrije trap scoorde, waarna Bas Romkes er in de tweede helft 2-1 van wist te maken. Er was eigenlijk maar één minpunt: een rode kaart voor Fabian van Dooyeweerd.

"Maar zelfs toen hadden we nog het beste van het spel", laat Bartens tevreden weten. "We hadden van de eerste wedstrijd nog wat goed te zetten (knullig verlies). Nou – dat hebben we gedaan."

Hoofddorp (zat) speelt volgende week uit tegen SVIJ dat vierde staat. Ook daar wil het team van Bartens nog iets goed maken.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie