Afbeelding
Robert Joore

Geplaagd VVC komt goed terug van 0-2 achterstand

14 april 2018 om 20:37 Sport/sport

NIEUW-VENNEP Hoofdtrainer Rick van IJzendoorn is er nog lang niet gerust op met zijn VVC. Maar na vandaag durft hij toch weer een beetje vrolijker te kijken. Zijn geplaagd team maakte niet alleen een 0-2 achterstand goed, na rust liet het thuisspelend VVC zien waar ze toe aan staat is: winnen met goed voetbal. IJmuiden werd met 4-2 naar de kleedkamers gestuurd.

"Dat je met 0-2 achterkomt is uiteraard geen goed begin. Maar als je daarna ziet hoe het team zich herstelt, dan geeft dat wel hoop voor de wedstrijden die we de komende weken nog moeten spelen. Ook dan moeten er punten gepakt worden om zeker te zien van klassebehoud. Dat moeten we rechtstreeks zien te bereiken en niet via een nacompetitie. Dat laatste is echt een tombola. Daar moet je niet in terecht willen komen."

Vervolgens: "Het gesprek van afgelopen maandag heeft heel veel duidelijk gemaakt. Onder meer dat we in deze klasse willen blijven. Daar is iedereen van doordrongen. Vandaag heeft het team laten zien hoe ze dat wil en kan invullen."

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie