Afbeelding
Trudy Witteman

Familiedag Hymercampers overtreft verwachtingen

15 april 2018 om 16:37 lokaal

VIJFHUIZEN De eerste landelijke fandag is een feit. Op camperpark N205 in Vijfhuizen zijn 150 campers van het merk Hymer neergestreken voor wat genoemd wordt een familiedag. Want of je nu uit Noord-Groningen vandaan komt of uit Zuid-Limburg, voor een Hymerbezitter voelt het alsof je familie van elkaar bent. Zoveel wordt op het camperpark wel duidelijk.

Voor initiatiefnemer André Steensma uit Hoofddorp – uiteraard zelf bezitter van een Hymer – was het een grote gok. Op hoeveel ‘familieleden’ zou je kunnen rekenen? Hij hoopte zo’n dertig campers te kunnen verwelkomen op het camperpark van Roel de Zanger onder de rook van Expo Haarlemmermeer. Het werden er 150. En niet voor slechts de fandag op zaterdag 14 april alleen. De meeste campers staan er een lang weekend. De eigenaren maken er interactieve dagen van. Tips en ervaringen worden uitgewisseld, kampeerspulletjes en onderdelen wisselen van eigenaar. En samen een wijntje of een biertje drinken hoort er ook bij.

Steensma kon direct rekenen op enthousiaste medewerking én komst naar de familiedag van bedrijven als Kampeercentrum De Jong uit Hillegom/De Zilk, Verkeersschool Trilling uit Amsterdam en mobiliteitspartner Hartgerink en Klomp uit Hoofddorp. Ook de deelnemers kunnen ergens op rekenen: het is zo goed als zeker dat er volgend jaar een vervolg komt.

Meer nieuws en reacties komende donderdag in de papieren editie van HCnieuws.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie