Kagia boekt thuis belangrijke overwinning

15 april 2018 om 17:29 Sport/sport

LISSERBROEK Kagia heeft afgelopen zaterdag haar thuispubliek verwend met een prima wedstrijd, veel doelpunten voor en weinig tegen en drie belangrijke punten in deze beslissende fase in de competitie. Kagia was tegen Zwammerdam grote delen heer en meester, een houding die hoofdtrainer Anton Wijsman graag ziet van zijn oranjehemden.

Die instelling werd al in de 18e minuut beloond met de 1-0 en dat werd ook de ruststand. Niet slecht, aldus Wijsman die liever had gezien dat zijn team al eerder meer afstand had genomen. "Daar waren kansen voor."

Na rust viel al snel de 2-0 waarna er nog een wonderschone aanval volgde voor de 3-0. Kagia liet hierna de teugels iets vieren waardoor Zwammerdam terug kon komen tot 3-1. Het slot was echter weer voor de Lisserbroekers. "Deze terechte 4-1 winst geeft vertrouwen naar de komende drie belangrijke wedstrijden", aldus Wijsman.

Volgende week speelt Kagia (nu 7e) uit tegen Voetbalvereniging Leiden (13e).