Sc Badhoevedorp blijft overeind

15 april 2018 om 20:23 Sport/sport

BADHOEVEDORP Sc Badhoevedorp speelde 1-1 tegen Nieuw Sloten. Het team van trainer Patrick de Meijere bleef overeind ondanks twee rode kaarten.

De Meijere kon weer beschikken over een redelijke groep. Wel waren er twee spelers die te laat kwamen. Badhoevedorp werd geconfronteerd met een sterke tegenstander. Zeker in de openingsfase kwam Badhoevedorp onder druk te staan. Na een aanval over drie schrijven kwam de thuisploeg op 1-0. Die stand was niet gewijzigd toen de rust aanbrak. In de tweede helft begon Badhoevedorp sterk en er kwamen al snel kansen. Romaro Stuart kon met een onhoudbaar schot de bal achter de doelman knallen: 1-1. Daarna bleven de teams aan elkaar gewaagd. In het laatste kwartier werd een speler van Badhoevedorp met rood van het veld gestuurd. Niet veel later viel er wederom rood.

De Meijere: ‘’’Beide keren had de scheidsrechter gelijk en dit mag niet meer gebeuren. We bleven met negen man toch overeind en dat is heel knap. We zijn blij met het punt.’’ Badhoevedorp speelt komende zondag uit tegen Nautilus.