DSOV scoort winnende treffer in laatste minuut

15 april 2018 om 20:33 Sport/sport

VIJFHUIZEN DSOV heeft in de tweede klasse veel moeite gehad met Laakkwartier. Na een sensationeel slot werd het 1-2, de winnende treffer kwam in de laatste minuut op naam van Martijn Nelis.

Bianco Carolina was weer terug in de basis na een blessure en dat bleek belangrijk voor het team van trainer Bart Jansen. De openingsfase was voor de thuisploeg. Na een goed genomen corner werd het in de dertiende minuut 1-0. Daarna bleven de vleugelspitsen van de Hagenaars gevaarlijk. DSOV werkte hard om terug te komen in de wedstrijd maar dat ging moeizaam. Het lukte maar niet om de zo verdiende gelijkmaker te scoren. Jean Pierre Kerkeboom viel in en liet goed spel zien op het middenveld. Vijf minuten voor tijd kon Joey Carolina de gelijkmaker scoren. DSOV ging daarna nog aanvallender spelen. En in de laatste minuut kon Nelis eindelijk de zo verdiende en winnende treffer scoren.

DSOV blijft aan kop staan samen met VUC. Wel heeft de concurrent die met 6-1 won nu een beter doelsaldo. Het team van Jansen moet het volgende week opnemen tegen Alphen.