Afbeelding
Eigen foto

Anneke van der Helm opnieuw lijsttrekker van de CDVP

18 april 2018 om 15:06 lokaal

HOOFDDORP De leden van de lokale Christen-Democratische Volkspartij (CDVP) hebben unaniem Anneke van der Helm-Chandansingh weer gekozen tot lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in november. De Hoofddorpse was in 2014 ook al lijsttrekker van de CDVP.

Het bestuur ziet haar als de ideale kandidaat om tijdens de komende verkiezingen een goed resultaat neer te zetten. “Met Anneke heeft de CDVP een ervaren politica die helder de standpunten van de CDVP voor het voetlicht weet te brengen. Dat heeft ze de afgelopen jaren als betrokken inwoner en raadslid bewezen. Als geen ander weet Anneke wat er leeft onder onze inwoners te vertalen naar de lokale politiek.”

Van der Helm zegt er alles aan te doen om een goed verkiezingsresultaat neer te zetten. “De CDVP is een jonge partij met een enorme potentie die zich inzet voor alle gezindten. Er is een goed fundament gelegd om verder op te bouwen.”

Anneke van der Helm vindt dat mensen in Haarlemmermeer moeten kunnen wonen in betaalbare woningen. “Er is dringend behoefte aan passende huisvesting voor inwoners van onze gemeente, met name voor ouderen en jongeren.”

Daarbij hoort volgens haar natuurlijk ook goede zorg. “We willen oog hebben voor wie het niet zelfstandig redt. Dit betekent dat we ons hard maken voor ondersteuning aan de mensen die het nodig hebben. Armoede hoeft niet te bestaan in onze gemeente. Wonen en werken moet nu en later goed zijn in Haarlemmermeer”, aldus de kersverse lijsttrekker.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie