Make-over voor

27 september 2007 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP/DE HOEK - In Hoofddorp bevindt zich sinds 1995 een van de drukste McDonald’s restaurants van Nederland. Met meer dan 10.000 gasten per week en 120 medewerkers was het restaurant langs de A4 toe aan een flinke uitbreiding. Daarom is begin september een grootscheepse verbouwing gestart.

McDonald’s Hoofddorp

Op dit moment zijn de werkzaamheden nog in volle gang. Er wordt hard gewerkt aan een complete metamorfose, die op 17 november afgerond moet zijn. Dan staat in Hoofddorp een geheel gerestyled McDonald’s restaurant, dat anderhalf keer zo groot is geworden. Met 225 zitplaatsen binnen en maar liefst 125 zitplaatsen buiten. En met een trendy interieur in warme tinten en een stijlvolle uitstraling, zodat alle gasten zich er helemaal thuis voelen. Voor kinderen komt er een uitgebreide overdekte Playzone, net als een nieuwe, gezellige ruimte voor verjaardagsfeestjes.

Het restaurant blijft bijna de gehele verbouwingsperiode geopend. Alleen van 29 oktober tot en met 8 november is het restaurant genoodzaakt de deuren te sluiten. Liefhebbers van de McDonald’s snacks moeten dan uitwijken naar de McDonald’s in Hillegom en Noordwijk of op Schiphol. Op zaterdag 17 november is de gehele make-over afgerond. Dat wordt gevierd met een programma vol feestelijke activiteiten.

De McDonald’s Hoofddorp staat aan Vuursteen 5, A4-afrit 3 Hoofddorp/Aalsmeer, langs de N201 richting Hoofddorp. Openingstijden: vrijdag en zaterdag 24 uur geopend, de rest van de week van 7 ‘s morgens tot 2 uur ‘s nachts.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie