27 september 2007 om 00:00 Nieuws

HYS - Overbos 5-2 (4-0)

5-1 Ewoud Wortelboer, 5-2 Özkan Sahingoz

Gele kaart: Erik Drogtrop

“We hebben het in de eerste helft helemaal weggegeven,” moest assistent-trainer Rob van Steijn vaststellen, elftalbegeleider Bert Naus genoot op de camping van het mooie nazomerweer. “Wat moet ik er over zeggen? De eerste tien minuten speelden we nog wel goed. Maar na het eerste tegendoelpunt wisten we het niet meer. Zowel de achterhoede als het middenveld waren volledig de kluts kwijt. HYS kon de score eenvoudig opvoeren zodat we met 4-0 gingen rusten. Na rust hebben we het toch nog fantastisch opgepakt, als je in ogenschouw neemt dat de wedstrijd al gespeeld was. In de tweede helft werd er weer gevoetbald en het team heeft aangetoond wel degelijk over de juiste mentaliteit te beschikken. Door hard werken werd HYS heel lang van een vijfde doelpunt afgehouden. Pas tien minuten voor tijd werd het 5-0. In de slotfase kwamen we nog terug tot 5-2 door doelpunten van Ewoud Wortelboer en Özkan Sahingoz. De tweede helft hebben we dus gewonnen van HYS.”