Complimenten VVC, nu nog punten

27 september 2007 om 00:00 Nieuws

VVC - Amstelveen 0-2 (0-0)

Gele kaarten: Yorbin den Ouden, Bart Klootwijk en Ruud Nederstigt

“Deze ploeg was nog even te sterk voor ons, vandaag in elk geval wel,” maakte Hajo Hendriks de balans op na de vierde nederlaag van VVC. “Toch ging de wedstrijd voor het grootste deel gelijk op, het was een echte middenveldwedstrijd. Amstelveen was op een paar posities sterker dan wij én zij hadden vandaag een fantastische keeper. Voor rust schoot Edwin van Heek de bal keihard richting kruising en na rust kregen we een vrije trap nadat Raymond Bodok onderuit was gehaald. De vrije trap werd door Robert Stange naar de bovenhoek gejaagd. Beide keren redde de doelman. Na de 0-1 in de tweede helft zijn wij vol op de aanval gaan spelen. Het spel golfde op en neer en pas in het laatste fluitsignaal scoorde Amstelveen 0-2. Ik heb vandaag een paar jonge jongens mee laten spelen, vooral Joost Groenewegen speelde een heel goede wedstrijd. Na afloop kregen we de complimenten van Amstelveen, maar wat kopen we daar voor? Volgende week moet AMVJ eraan, dat wordt het begin van een mooie serie van VVC.”