Danscentrum Marcella van Altena start nieuw seizoen

4 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

Er is ook een Latin Club voor Kids vanaf 7 jaar. Deze is gestart naar aanleiding van Dancing with the Stars. De lessen bieden alle latindansen met onder andere de cha-cha, rumba, samba en de jive.

Keus uit meerdere danscursussen HOOFDDORP - Danscentrum Marcella van Altena is dit seizoen met een groot aantal (nieuwe) activiteiten gestart. Voor een aantal cursussen zijn nog plaatsen beschikbaar. Dit seizoen zijn er vier verschillende cursussen voor de allerjongste dansers: de cursus Puppyswing voor kinderen vanaf 3 jaar. In deze cursus raken de kinderen spelenderwijs vertrouwd met muziek en beweging. De kids dansen op de hits van nu.

De meest populaire cursus voor de jonge mannen en meiden is de Allround danscursus. In deze cursus leren de kinderen alle moderne vormen van dansen op top 40 muziek. Buiten alle cursussen om biedt het danscentrum een scala van activiteiten aan. Onder andere de Radio 538 drive-inn-show, diverse bands en artiesten. De jeugd komt daardoor elke zaterdagavond aan haar danstrekken.

Voor gezellig samen of alleen een avond uit is er de zogenaamde “breek de week”. In een luxe ontspannen sfeer leren de bezoekers alle vormen van dansen, zodat u nooit meer tijdens een feest langs de kant hoeft te staan. Ook voor paren/sfeerclubs organiseert het danscentrum regelmatig diverse feesten met artiesten, levende muziek en diverse thema-avonden.Elke vrijdagavond vrijdansen voor de paren vanaf 21:30 uur.

Voor het twaalfde jaar in successie start Danscentrum Marcella van Altena vanaf oktober weer met de dansles, gecombineerd met vrijdansen voor de 55-plussers. Dit betekent een avond uit en op een ontspannen manier dansen leren.

Onder auspiciën van een professioneel lerarenteam gaan vanaf oktober ook de nieuwe clubs van start. Jongeren kunnen zich heerlijk uitleven op de modernste muziek gecombineerd met populaire dansen. Ook deze clubs sluiten hun seizoen af met een wervelende theatershow in theater “de Meerse” waar iedereen vrijblijvend aan mee kan doen.

De grote trend van de afgelopen jaren, dansen op bijvoorbeeld Janet Jackson, Justin Timberlake, diverse R&B en verder alle top 40 muziek behoort ook nu weer tot de mogelijkheden. Een proefles hoort daar bij.

Voor inschrijven of meer informatie is het danscentrum zeven dagen in de week, tussen 9 en 23 uur bereikbaar onder (023) 561 35 27 of via www.marcella-van-altena.nl Het danscentrum heeft een vestiging aan de Pr. Bernhardstraat 1 te Hoofddorp en aan de Eikenlaan 56A te Zwanenburg.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie