Onnodig verlies DSOV tegen Vido

4 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

Veldhandbal

VIJFHUIZEN - In het duel tegen koploper Vido kwam thuisploeg DSOV in de 3e minuut op achterstand door een fout van Daisy van Wijngaarden, maar herstelde zij zich daarna door de gelijkmaker in de touwen te jagen. Via 2-1 van Annemieke Stokman liep Vido vervolgens snel uit naar 2-5, maar verkleinden Annemieke Stokman en Cherie Parmentier de marge tot één. Eenmaal Vido en treffers van Eline Doevendans en Daisy van Wijngaarden zorgden voor een 6-6 ruststand.

Na de rust probeerden beide ploegen iets te forceren om afstand te nemen, maar hielden beide ploegen elkaar tot aan de laatste tien minuten in evenwicht (8-8) met DSOV-treffers van Stokman. In de slotperiode sloeg Vido haar slag door met name vanuit goed uitgespeelde breaks nog zeven keer te scoren. DSOV wist met doelpunten van Muller (2x) en Parmentier hier slechts drie stuks tegenover te plaatsen. Eindstand: 11-15.

Zondag 7 oktober speelt DSOV thuis tegen Kras/Volendam aan de Zijdewinde (12.20 uur).