winst tegen Het Nootwheer

4 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

Tafeltennis

HOOFDDORP - Het HTC-damesteam, uitkomend in de landelijke derde divisie trad afgelopen zaterdag thuis aan tegen Bergeijk. Het werd een spannende strijd, waarbij Suzanne Bijma, Marlous Jansen en Petra van Kerkvoorde elk twee tegenstandsters wisten te verslaan. De kopvrouw van de bezoeksters bleek niet te kloppen door de HTC-dames en ook het dubbelspel ging naar de gasten. Hierdoor kwam het eindresultaat uit op een 6-4 winst voor de Hoofddorpse dames en was de eerste overwinning van het seizoen een feit. Hierdoor is er aansluiting gevonden met de middenmoot van de poule.

HTC-herenteam eveneens

naar winst

Afgelopen vrijdagavond nam het HTC-herenteam het in de eerste thuiswedstrijd op tegen Het Nootwheer uit Purmerend. Net als vorige week trad het team aan met een invaller, in de persoon van Mervyn Fong voor de verhinderde Stefan Bos. Dat dit absoluut geen verzwakking was bleek wel in het verloop van dit duel. Fong won al zijn enkelspelen en bleef daardoor ongeslagen. Ook Jan-Willem Baas, hersteld van een blessure, was niet te verslaan voor de bezoekers. Maarten Nouwen won twee van zijn enkelspelen, maar moest na zijn derde partij zijn tegenstander feliciteren. Het nieuw geformeerde dubbel Baas/Nouwen speelde niet slecht, kreeg zelfs machtpoints, maar kon het net niet afmaken. De einduitslag was derhalve 8-2 voor HTC, een prima resultaat waardoor het team bovenin de poule blijft meedoen.

Recreatie Tafeltennis Overdag

Elke donderdagmorgen tussen 9 en 12 uur in de HTC-speelzaal aan de Lutulistraat 142 in Hoofddorp/Pax (t/o busbaan). Voor info: (06) 48 94 35 54 (Ceryl Benjamins).

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie