Hoofddorpse Esmée ‘zit’ in nieuwe film Alles is Liefde

4 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Liefde. Een wit paard. Dromen en een mysterieuze Sinterklaas. De Hoofddorpse Esmée van Medevoort kan er inmiddels over meepraten. Zij speelt namelijk mee in de nieuwe bioscoopfilm ‘Alles is Liefde’ (van regisseur Joram Lürsen) die maandag 8 oktober in première gaat. De film is een romantische komedie over de liefdesperikelen van zes koppels die er achter komen dat liefde overal is. En dat ze het allemaal willen. Maar liefde is als Sinterklaas, je moet er in geloven, anders wordt het niks.

Belangrijke namen in de film zijn onder andere Klaasje en Dennis. Zij is van hem gescheiden, omdat hij haar heeft bedrogen met de schooljuf. Dennis wil haar terug, maar zijn kansen lijken verkeken als zij een jonge minnaar in huis haalt. Klaasjes beste vriendin Simone is de spil van haar gezin. Haar man Ted voelt zich vaak overbodig. Dat hij is ontslagen, durft hij haar niet te vertellen. Badmeester Victor verheugt zich op het huwelijk met zijn grote liefde Kees. Maar Kees twijfelt en slaat zijn angsten van zich af tijdens weekendjes Live Action Role Play.

In de film spelen acteurs mee als Michiel Romeyn, Ted Coelman, Thomas Acda, Wendy van Dijk, Daan Schuurmans, Paul de Leeuw en Marc-Marie Huijbregts. De film is vanaf maandag 8 oktober te zien in meerdere bioscopen in onder andere Amsterdam, Den Haag en Haarlem.

De Hoofddorpse Esmée van Medevoort speelt de rol van Brenda. En haar meespelen in de bioscoopfilm is overigens niet de enige acteerprestatie. Zij speelt ook nog eens mee in de tv-serie voetbalvrouwen waarin ze ook een rolletje (Kelly, dochter van één van de vrouwen) heeft gekregen.

Voor wie meer wil weten over de film: het Vara-programma ‘De Wereld draait door’ (19.30 uur op Nederland 3) staat 5 oktober in het teken van ‘Alles is Liefde’.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie