Uw HC nu óók digitaal

4 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Ruim 80 jaar heeft de Hoofddorpse Courant de inwoners van Haarlemmermeer en Halfweg wekelijks met een papieren versie op de hoogte gehouden van het lokale nieuws. Met ingang van vandaag, donderdag 4 oktober, komt daar een nieuwe versie bij: de digitale Hoofddorpse Courant. Om 12 uur gaat de compleet vernieuwde site www.hoofddorpsecourant.nl de lucht in. Vanaf dat moment kan de HC u 24 uur per dag, zeven dagen in de week, uitgebreid op de hoogte houden van wat er speelt in Haarlemmermeer en omgeving.

Een compleet nieuwe start dus voor uw vertrouwde HC die vanaf donderdag de digitale snelweg op gaat inclusief alle voordelen die zo’n route biedt. Elke dag actueel, meer dan één foto bij een evenement, direct foto’s nabestellen en reageren op een artikel. Maar ook meedoen met een poll, meelezen met het (inter)nationele nieuws, zoeken naar een vacature of een (gebruikte) auto. Wat doet het weer vandaag?

De site biedt tevens de mogelijkheid om in te schrijven op een digitale nieuwsbrief. Via die brief wordt u direct op de hoogte gebracht zodra er sprake is van nieuwe artikelen.

Allemaal voordelen dus voor de lezers, maar ook ondernemers kunnen profiteren van de nieuwe site www.hoofddorpsecourant.nl. Niet alleen zijn de advertentiemogelijkheden aanzienlijk toegenomen, maar ook de attentiewaarde en het bereik.

Voor wie wil weten wat er met de papieren krant gebeurt? Niets! Die blijft zoals u gewend bent op donderdag uitkomen in heel Haarlemmermeer en Halfweg.

En dan is er nog een derde mogelijkheid. De nieuwe site biedt namelijk ook de mogelijkheid de krant in één keer digitaal te zien. Eén druk op de knop ‘E-paper’ en de HC ‘rolt’ over het scherm.

“Alsof de boekdrukkunst opnieuw is uitgevonden”, aldus eindredacteur Jos van Rooijen. “Uw HC stapt deze week met haar nieuwe site in één keer het digitale tijdperk in. Een belangrijke stap voor de krant, maar een enorme sprong voor u. Want wie vanaf vandaag zijn of haar informatie stuurt naar hcredactie@bdu.nl kan het dezelfde dag, en in een aantal gevallen zelfs binnen het uur, lezen op www.hoofddorpsecourant.nl”.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie