4 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

SCW - Breukelen 1-3 (0-2)

1-3 Mark Sollman

Gele kaarten: Ronny van den Heuvel (twee maal dus rood), Rutger van Nes

“Op zich misschien wel een terechte overwinning voor Breukelen,” was Hans Verhoogt er nog niet helemaal uit. “Ik beschikte over veel informatie over deze tegenstander en alles klopte precies. We lieten hun het spel maken, daar houden ze niet zo van. Bij ons stond het goed en via de snelheid van Marc van Straalen hadden we mogelijkheden. Maar we kwamen met 0-1 achter toen we te veel ruimte achter onze laatste linie lieten liggen, iets wat we nou juist niet wilden laten gebeuren. Kort daarna kreeg Ronny van den Heuvel zijn tweede gele kaart. Tien minuten later moest Rutger van Nes er geblesseerd af, Mark Sollman kwam erin. In een 3-3-3 formatie was het laatste kwartier voor SCW. Halen we de rust met 0-1 dan kunnen we in de tweede helft nog orde op zaken stellen. Maar door fout werd het in de vierde minuut van de blessuretijd 0-2. Waarom de scheidsrechter zoveel tijd bijtrok was mij niet duidelijk. Meteen na rust creëerden we vier, vijf echte doelkansen. Een goal van Vincent Ammerlaan werd om onduidelijke redenen afgekeurd. Jeroen Alderden en Maaikel Daatselaar waren dichtbij een goal. Door nog een fout werd het 0-3, Mark Sollman scoorde in de 75e minuut 1-3. We geven te gemakkelijk doelpunten weg en scoren zelf niet genoeg uit de eigen mogelijkheden.”