4 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

Wartburgia - Overbos 1-1 (0-1)

0-1 René Veerman

Gele kaarten: Sander Remmers, Jeroen Wouters, Jaap de Groot en Dave van Laar

“Het was dramatisch, we moesten in een kleedkamer van Madurodamformaat,” lepelde Harry Talsma de weinig stimulerende omstandigheden bij Wartburgia op. “Verder is daar allemaal damesvoetbal, er was een bekerwedstrijd en wij mochten het veld nog niet op. Uiteindelijk kwamen we op een kunstgrasveld terecht maar we begonnen pas na drieën. Een warming-up hebben we niet kunnen houden. En toch begonnen we de eerste vijfentwintig minuten eigenlijk heel goed, zeker wanneer je de slechte voorbereiding in ogenschouw neemt. René Veerman kwam alleen voor de keeper maar hij miste en Marc de Jonge miste een strafschop. Nou moet ik zeggen dat de scheidsrechter hem wel gemakkelijk gaf, kennelijk was ook hij geïrriteerd door het lange wachten. Uit een goed uitgespeelde aanval over links scoorde René Veerman wel de 0-1. Maar ik moet ook vandaag weer vaststellen dat ons rendement stagneert. Wartburgia kwam voor de tweede helft iets anders uit de kleedkamer. Toch, veel verder dan halve kansen zijn ze niet gekomen, al maken zij wel een goal. Wij hebben ook in de tweede helft een aantal heel mooie aanvallen op de mat gelegd maar het ontbreekt ons aan killers. Uiteindelijk moet ik vaststellen dat we hier onnodig twee punten hebben laten liggen.”