De Bartshow en ook nog een doelpunt voor Hoofddorp

4 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

Hoofddorp - VSV 7-0 (4-0)

1-0 Stefan Koolbergen, 2-0 Marouane Ghazi, 3-0 Joël Bonsu, 4-0 Saro Avedisian, 5-0 Marouane Ghazi, 6-0 Joël Bonsu, 7-0 Bart Driessen

Géén kaarten

“We hebben de nul gehouden, drie punten en geen kaarten: het was een mooie middag voor ons,” telde Tafil Markovic zijn zegeningen. “Bovendien hebben we dik gewonnen en lekker gespeeld. Het was vandaag de Bartshow bij Hoofddorp. Al heel vroeg in de wedstrijd schoot Bart Driessen de bal keihard tegen de keeper. Stefan Koolbergen opende in de vijfde minuut de score. We kregen nog een paar kansjes maar het bleef 1-0. VSV kreeg in die fase ook kansen, zij hadden echt een of twee keer kunnen scoren. Dat gebeurde gelukkig niet. Na een klein halfuur moest ik de geblesseerde Murat Demir vervangen, Marouane Ghazi kwam in het veld. Vijf minuten later legde Bart Driessen de bal mooi breed en Marouane schoot de bal in de linker bovenhoek. Saro Avedisian gaf een assist op Joël Bonsu die een man passeerde en 3-0 scoorde. Saro schoot zelf na een mooie aanval over rechts nog voor rust de 4-0 in de benedenhoek. Ik was halverwege dik tevreden en wisselde Niels de Kruif voor Gert-Jan van Huijstee. We kregen na rust heel veel kansen maar het bleef lang 4-0. Bart Driessen ging een keer langs twee man, passeerde de keeper en... schoot voor een leeg doel naast. Een lange aanval via Gert-Jan, Marouane, Saro en Joël werd een kwartier voor tijd door Marouane afgerond. In de 80e minuut scoorde Joël 6-0 en vijf minuten voor tijd kon Bart eindelijk zijn doelpunt maken: 7-0. Volgende week de belangrijke wedstrijd bij HFC. We zijn vol vertrouwen.”