Haarlemmermeer maakt weer kennis met ‘MADD’

4 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

HAARLEMMERMEER - In heel Nederland, dus ook in Haarlemmermeer staat vrijdag 2 en zaterdag 3 november het vrijwilligerswerk centraal tijdens Make a Difference Day (MADD). In Haarlemmermeer kan jong en oud kennismaken met vrijwilligerswerk door zelf actief aan de slag te gaan voor vrijwilligersorganisaties in de gemeente.

Iedereen kan meedoen: individuen, scholen, bedrijven, politici, het maakt niet uit. Deelnemers kunnen zo kennis maken met vrijwilligerswerk in de buurt en zelf ervaren hoe leuk en divers vrijwilligerswerk kan zijn.

Tijdens Haarlemmermeer goes MADD kan men onder andere bomen planten in het Haarlemmermeerse Bos, aan de slag als reporter bij de lokale radio of een kermismiddag organiseren voor kinderen.

Haarlemmermeer goes MADD! maakt deel uit van de landelijke MADD-dagen, die als doel hebben vrijwilligerswerk te stimuleren.

Tijdens ´Make a Difference Day´ (MADD) steken op 2 en 3 november tienduizenden Nederlanders, waaronder ook veel prominente Nederlanders, de handen uit de mouwen voor vrijwilligersorganisaties.

Meer informatie op www.makeadifferenceday.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie