Groot Kinderboekenfeest in bibliotheek Nieuw-Vennep

4 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - In het kader van de Kinderboekenweek houdt de Bibliotheek Nieuw-Vennep aan de Schoolstraat 2 op zondagmiddag 7 oktober van 13.30 tot 17 uur een groots Kinderboekenfeest voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Een feest waar bezoekers bekende kinderboekenschrijvers kunnen ontmoeten en workshops volgen. Daar vertellen schrijvers over hun werk en wellicht over hun (schrijf)geheimen. Theatergroep Krekker zorgt voor de presentatie, met veel humor, geheimen en gekke scènes.

Tijdens dit Kinderboekenfeest kan iedereen kennismaken met Marjon Hoffman, die bekend is van de boeken over Floor en van de beroemde serie de ‘Boskampi’s’. Zij houdt van schrijven zegt ze, omdat alles wat je bedenkt in een boek terecht kan komen. Ook Tosca Menten is aanwezig met geheimzinnige boeken, zoals het griezelboek ‘Villa Monster’ en ‘De schat van Kartoni’. Tosca Menten is eigenlijk illustrator, maar vond schrijven zo leuk dat ze het nu allebei doet. Ook de Belgische schrijver Stefan Boonen is aanwezig om vragen te beantwoorden over zijn boeken, zoals het boek ‘Wow, wat een wolf’ dat de Kinderjuryprijs 2006 van Vlaanderen kreeg, of over ‘Zusje te koop’.

De toegangsprijs is 7,50 euro pp. Toegangskaartjes zijn te reserveren bij de Bibliotheek Nieuw-Vennep of via (0252) 62 03 21. Het aantal plaatsen is beperkt.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie