11 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

Kagia - Haz. Boys 4-0 (1-0)

1-0 en 2-0 Jeffrey Nijenhuis, 3-0 en 4-0 Rutger Goudriaan

Gele kaarten: Ferry Scholten, Barry Oude Veldhuis en Franc van der Tuin

“Het was een onrustige week, wegens het overlijden van mijn vader heb ik deze week niet kunnen trainen,” lichtte Jimmy Simons zijn gevoelens toe. “Voor mij was het een ongewone week, de spelers moesten het een weekje doen zonder hun trainer. Dan is het altijd even afwachten hoe dat in de wedstrijd uitpakt. Het was een belangrijke wedstrijd vandaag omdat we de eerste vijf competitierondes sterke tegenstanders troffen. Zeven punten gepakt, in mijn ogen een heel goede prestatie. Nu is het zaak om de komende weken zoveel mogelijk punten te pakken om in de buurt van de plaatsen te komen waar de prijzen worden verdeeld. Haak je aan of wordt het een plek in het rechter rijtje? Na een kwartier spelen scoorde Jeffrey Nijenhuis uit een assist van Sander van der Burg 1-0. Ik vond Hazerswoude een beetje mat, Kagia had en hield het betere van het spel. Eigenlijk hebben we de gehele wedstrijd gedomineerd. In de 52e minuut scoorde Jeffrey Nijenhuis 2-0 en invaller Rutger Goudriaan prikte in de 72e en de 74e minuut zijn doelpuntjes erin. De eerste op aangeven van Ruud Heuseveldt en de tweede was weer een assist van Sander van der Burg. Ik ben zeer content, het enige puntje is dat we misschien nog iets meer moeten halen uit onze kansen.”