11 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

De Meern - SCW 1-1 (0-1)

0-1 Barry van den Heuvel

Gele kaart: Richard de Waal

“Op basis van de kwaliteiten vind ik dat we absoluut twee punten hebben verloren vandaag,” kende Hans Verhoogt geen enkele twijfel. “Bij De Meern zijn acht spelers na vorig seizoen vertrokken. Met oudere jongens en wat A-junioren hebben ze dat proberen op te vangen. Op basis van hun spelopvatting gun ik ze bijna het punt. SCW speelde slecht de eerste helft. Toch waren we het eerste kwartier beter en de 0-1 van Barry van den Heuvel, een schot vanaf de rand van het strafschopgebied in de kruising, leek niet meer dan logisch. Na rust vergaten we het af te maken. Uit vier, vijf echte kansen scoorden we niet. De Meern kreeg misschien een paar kleine kansjes. Veel van mijn spelers zijn uit vorm, ze kozen vandaag verkeerde oplossingen en ze gingen elkaar verwijten lopen maken. In blessuretijd viel de 1-1, die hebben we over onszelf afgeroepen. Dinsdag wil ik de spelers niet zien, ik heb genoeg andere dingen te doen bij SCW. Kunnen de spelers zich thuis afvragen waarom ze niet lekker aan het trainen zijn.”