VVC snoeihard onderuit bij hekkensluiter

18 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

Vogelenzang - VVC 4-0 (1-0)

Gele kaarten: Erhan Albayrak, Lat Seck en John de Meijere

“Ik wil één ding heel duidelijk gezegd hebben: aan de scheidsrechter heeft het vandaag niet gelegen”, wilde Piet Nieuwenhuijse vóór alles kwijt. “Jos Rumpt en ik hebben er echt alles aan gedaan om te waarschuwen voor onderschatting. De eerste tien minuten gingen goed, VVC zette goed druk. Daarna nam Vogelenzang de wedstrijd over en zetten zij ons onder druk. Elke lange bal was voor de tegenstander en wij gingen met hun spelletje mee, terwijl wij het van voetballen moeten hebben. Na een halfuur kregen zij een vrije trap op de rand van de zestien. De bal ging dwars door de muur, een slecht genomen vrije trap maar hij ging er wel in. Met dank aan keeper John de Meijere bleef het tot de rust 1-0. Jos heeft ze er in de kleedkamer flink van langs gegeven. Na rust ging het weer wat beter, een schot van Job Bleije kwam tegen de lat, Chuma Jammeh was er door maar hij ging voor eigen succes. Een kwartier voor tijd werd het 2-0, daarna probeerden we nog iets te forceren. Maar het werd 4-0, ik ben er ziek van.”